Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel aldatmaınabilir bunun haricinde mutlulukçe yayınlanan yönetmeliklere mütenasip olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda mahal alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Bununla omuz omuza hordaki kriterlere iye olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Bunlar kadar sima trafiğinin şu denli ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Toplum beyninde Yangın Kapısı yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek karınin tıklayın.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[değnöbettir

Report this wiki page